Goldtech

Goldtech, obrt za savjetovanja u vezi s računalima, mala ali profesionalna i ambiciozna tvrtka osnovana 2022. godine. Specijalizirani smo u pružanju izvrsne informatičke podrške malim i srednjim poduzećima koja nemaju vlastite IT odjele. Razumijevajući potrebe naših korisnika i njihove poslovne procese, možemo ih savjetovati i implementirati njima savršeno prilagođen IT sustav koji će za njih raditi sa što manje smetnji. Naš cilj je zadovoljan korisnik.

Paušalno održavanje

Održavanje vašeg IT sustava možemo sažeti na mjesečno paušalno održavanje. Sklapanjem ugovora tvrtka postaje naš prioritetni klijent. Uz redovito i preventivno održavanje rješavamo potencijalne kvarove i poteškoće u najkraćem mogućem vremenskom roku. Ugovaranjem usluge održavanja naši klijenti u slučaju kvara/problema dobivaju osiguranu intervenciju.

Nova poslovnica u Osijeku

S ponosom najavljujemo širenje naših operacija s otvaranjem nove poslovnice u Osijeku! Ovaj strateški potez je odgovor na rastuću potražnju za našim uslugama informatičke podrške i savjetovanja te želju da budemo bliži našim klijentima u regiji. Sa širenjem naše lokalne prisutnosti, još više smo posvećeni pružanju neprekidne podrške, optimizaciji vaših poslovnih procesa i implementaciji IT sustava koji će biti prilagođeni vašim specifičnim potrebama.